Yritykset

PALVELUMME!

Ulkopesut, sisäpuhdistukset, maalipinnan kestopinnoitteet, maalipinnan kestovahaukset, verhoilujen pesut, hajunpoistokäsittelyt, otsonointikäsittelyt, moottoritilan pesut, ym. alan työt

Yrityksille

Olemme kiinnostuneita palvelemaan kaikenlaisia yrityksiä , joilla on kulkevaa kalustoa. Yksi tai useampi.
Voimme räätälöidä palvelumme pesutarpeenne mukaan.
Pesemme autonne sopimuksen mukaan vaikka viikottain tai kerran vuodessa.
Yrityksenne auto on usein käyntikortti yrityksestänne.

Automeikkus Litmanen Ky: Varaa nämä tarjoamamme palvelut

Automeikkus Litmanen Ky on yksi Suomen johtavista autopalvelujen tarjoajista. Automekaanikoiden ja teknikkojen ryhmämme avulla voit varmistaa, että autosi on hyvissä käsissä.

Tarjoamme erityyppisiä palveluita täällä Automeikkus Litmanen Ky. Jos olet kiinnostunut parantamaan tai lisäämään ratsasi, tarjoamme seuraavia palveluita:

Ulkopintapesu

Autosi peseminen on tärkeä osa sen pitämistä hyvässä kunnossa. Pitkien käyttötuntien jälkeen epäpuhtaudet, kuten pöly, lika, siitepöly, puun mehu, virheet ja ilmassa kulkevat epäpuhtaudet kerääntyvät auton pinnalle. Jos se jätetään puhdistamatta, se voi aiheuttaa syöpymistä tai sairauksia, kuten flunssa ja allergioita sinulle tai muille matkustajille. Tämän tyyppiset ilmamikrobit voivat imeytyä ilmanvaihtoon ja viipyä auton sisällä.

Jotta tämä ei tapahdu, sinun on toimitettava auto säännölliseen auton pesuun. Tarjoamme täällä Automeikkus Litmanen Ky: ssä korkealaatuista ulkopesua. Tarjoamme myös ilmaisen istunnon, jos olet ensimmäistä kertaa asiakas!

Jos haluat varmistaa, että autosi on tip-top-muodossa, tarjoamme kuukausipalvelun, jonka voit varata 20% alennuksella.

Auton maalaus

Ajan myötä autosi maali voi menettää kiiltoaan, jolloin se näyttää tylsältä ja lyödä. Auton maalin pitäminen kiiltävänä on tärkeä päivitys, jota ei pidä pitää itsestäänselvyytenä. Jos huomaat, että autossasi on alkanut olla sirpaleita, on aika tuoda se maalauspalveluun. Vaikka auton maali voi vaikuttaa esteettiseltä näkökulmalta, sillä on todella tärkeä rooli, joka voi vaikuttaa auton suorituskykyyn.

Halkeilevat automaalit voivat aiheuttaa paljon enemmän vahinkoa kuin luulet. Jos autosi maali alkaa kulua, se voi johtaa korroosioon turkin alla vuotavan veden ja roskien takia. Jos jätetään käsittelemättä, voit kohdata täydellisen korroosion, jota on vaikeampi hallita.

Tarjoamme täällä Automeikkaus Litmanen Ky: ssä edullisia maalauspalveluita, jotka voit varata alennuksella. Tuo vain auto tarkastusta varten, niin ilmoitamme sinulle ostamasi maalipalvelun tyypistä.

Auton vahaus

Auton vahaus on huomiotta jätetty autopalvelu. Useimpien autojen omistajien mielestä vahaus ei ole tärkeä osa ajoneuvon ylläpitämistä. Autosi vahaus on kuitenkin tärkeä askel autosi upeaksi ja kiiltävämmäksi tekemiseksi. Lisäksi auton vahaaminen lisää autosi kromipinnoitetta. Auton vahaus on suositeltavaa vähintään kahdesti kuukaudessa.

Sen lisäksi, että autosi pitää kiiltävänä, auton vahaaminen voi suojata autoasi pinnalle kerääntyvältä lialta. Tämä voi pitää autosi korroosiolta ja naarmuilta.

Lisätietoja selaa verkkosivustollemme saadaksesi lisätietoja tarjoamista palveluista täällä Automeikkus Litmanen Ky.

 

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa