Palvelut

PALVELUMME!

Ulkopesut, sisäpuhdistukset, maalipinnan kestopinnoitteet, maalipinnan kestovahaukset, verhoilujen pesut, hajunpoistokäsittelyt, otsonointikäsittelyt, moottoritilan pesut, ym. alan työt

Ulkopesu

-Meillä ulkopesu suoritetaan aina käsityönä
valitsemme kulloinkin tarkoituksenmukaisen pesuaineen autollesi

Sisäpuhdistus

-Normaaliin sisäpuhdistukseen kuuluu huolellinen imurointi tavaratila mukaan lukien,
kovien muovipintojen puhdistus sekä ikkunoiden pesu

Maalipinnan kestopinnoite

– Aloitamme auton ulkopesusta, jonka jälkeen auto pestään toisen kerran erikoispesuaineella, jotta kiillotusaineet toimivat parhaalla mahdollisella tavalla.
Kiillotamme maalipinnan alkuperäiseen kiiltoonsa hitaasti pyörivällä laikalla.
Suoritamme hienokiillotuksen epäkeskokoneella
Pesemme auton vielä kertaalleen erikoispesuaineella
Pinnoitamme kristallinkirkkaan maalipinnan asiakkaan valitsemalla pinnoitteella.
Kesto joko 18kk+ tai 36kk+

Maalipinnan kestokäsittely

– Aloitamme auton ulkopesusta, jonka jälkeen auto pestään toisen kerran erikoispesuaineella, jotta kiillotusaineet toimivat parhaalla mahdollisella tavalla.
Kiillotamme maalipinnan alkuperäiseen kiiltoonsa hitaasti pyörivällä laikalla.
Suoritamme hienokiillotuksen epäkeskokoneella
Pesemme auton vielä kertaalleen erikoispesuaineella
Vahaamme maalipinnan kiinteällä kestovahalla
Kesto 18kk+

Verhoilujen pesu

– Teemme autojen verhoilujen pesua katosta lattiaan painehuuhtelulaitteella.
Myös veneet, raskas kalusto, kotisohvat nojatuolit ym. joko toimipisteissämme tai asiakkaan tiloissa.

Hajunpoistokäsittely

– Teemme kemiallisia hajunpoistokäsittelyitä autojen sisäilmaongelmien poistoon
desinfioi auton ilmastointijärjestelmän
neutraloi epämiellyttävän, tunkkaisen hajun
tuhoaa home- ja sienikasvustoja auton ilmastointijärjestelmästä ja verhoilusta.
Käsittely suoritetaan muutamassa tunnissa

Otsonointikäsittely

– Suoritamme autojen, veneiden, matkailuvaunujen sisätilojen otsonointikäsittelyjä hajunpoistoon, mikrokasvuston poistoon, homeitiön tuhoamiseksi
Käsittely suoritetaan yleensä vuorokaudessa.

Moottoritilan pesu

– Suoritamme moottoritilan pesut varoen ja ammattitaidolla.

Ym. alan työt

– Olemme vuosien saatossa kouluttautuneet tekemään kaikenlaisia töitä liittyen ajoneuvonne puhtaanapitoon, kiilloitukseen jne.
– Esim. ajovaloumpioiden kiilloitus, verhoilujen ongelmat, purkka, veri, kahvi…
– Kauttamme ja tiloissamme käy säännöllisesti parkkipaikkalommojen oikaisija, joka hoitaa pienet kolhut suoraksi yleensä autoa purkamatta ja maalaamatta.

Automeikkaus Litmanen Ky tarjoaa autopalveluita

Tarjoamme täällä Automeikkaus Litmanen Ky: ssä erilaisia ​​autopalveluja maalipinnoituksesta moottorin puhdistukseen. Varmistaaksesi, että saat vain ansaitsemasi palvelun, henkilökuntamme on korkeasti koulutettua ja tuntevaa kaikissa autopalveluiden osa-alueissa.

Joihinkin palveluihimme sisältyy mm. Ulkopesu, sisäpuhdistukset, maalipinta kestävillä pinnoitteilla, maalipinta pysyvillä vahoilla, verhoilupesut, deodorisointikäsittelyt, otsonointikäsittelyt ja moottoritilan pesut. Katso tarkempi kuvaus kustakin palvelusta alla olevasta osasta.

Kun olet löytänyt autollesi tarvitsemasi palvelun, soita meille ja varaa tapaaminen heti.

Ulkopuhdistuspalvelu

Tiedämme, kuinka arvokkaana arvostat autoasi, joten lisähuollon suorittamiseksi suoritamme ulkopintojen puhdistuspalvelumme käsin koneiden käytön sijasta. Tämän palvelun avulla tiedät, että autosi on hyvin hoidettu. Sinun ei tarvitse huolehtia naarmuista tai jääneistä pisteistä, koska henkilökunnallamme on tarkka yksityiskohta. Lisäksi valitsemme aina autollesi sopivan pesuaineen varmistaaksemme, että kaikki lika, lika ja pöly puhdistetaan huolellisesti.

Sisätilojen siivouspalvelu

Tarjoamme täällä Automeikkaus Litmanen Ky: ssä monipuolisia siivouspalveluita, joten kun saat autoosi takaisin, se puhtaaksi puhdasta sisälle ja ulos. Tavallisiin sisäpuhdistuspalveluihimme kuuluu istuimien, lattian ja auton katon huolellinen imurointi. Kaikki kovamuovit puhdistetaan antibakteerisella liuoksella, kun taas ikkunat puhdistetaan molemmilta puolilta niiden luonnollisen kiillon palauttamiseksi.

Kestävä maalauspinnoite

Pinnoitusprosessimme on kokeiltu ja saatu aikaan kestäviä tuloksia, jotka kestävät vuosia. Säästä aikaa ja rahaa, kun suoritat maalaustyöt Automeikkaus Litmanen Ky: ssä.

Aloitamme prosessin pesemällä auton ulkopinta varmistaaksemme, ettei pölyä ja likaa tarttu auton päällysteeseen. Sen jälkeen auto pestään toisen kerran erityisellä pesuaineella, jotta kiillotuslaite toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Sen jälkeen kiillotamme maalipinnan takaisin alkuperäiseen kiiltoonsa hitaasti pyörivällä kiekolla. Sitten suoritamme hienon kiillotuksen sähkökoneella ja pesemme auton vielä kerran erityisellä pesuaineella. Jälkeenpäin pinnoitamme kristallinkirkkaan maalipinnan asiakkaan valitsemalla pinnoitteella. Karvapeite kestää 18 kuukaudesta 36 kuukauteen, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse palata takaisin vielä vuoden ajan kestävän pinnoitustyömme kanssa.

Kestävä vahakäsittely maalauspinnalle

Jos haluat kiiltävämmän kiillon auton pinnalle, vahahoito on täydellinen sinulle. Yksityiskohtainen prosessi varmistaa, että autosi alkuperäinen kiilto palautetaan kuluttamatta paljon rahaa.

Aloitamme prosessin pesemällä auton ulkopinta ja pesemällä sen sitten toisen kerran erityisellä puhdistusaineella, jotta kiillotuslaite toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Kiillotamme maalin pintaa hitaasti pyörivällä levyllä, kunnes se on palannut alkuperäiseen kiiltoonsa. Sen varmistamiseksi, että kiillotus kestää pitkään, käytämme eksentristä konetta hienoon kiillotukseen.

Kun kaikki kiillotus on tehty, pesemme auton jälleen erityisellä pesuaineella ja vahataan maalin pinta kiinteällä pysyvällä vahalla. Vahatakki kestää yli 18 kuukautta, joten sinun ei tarvitse huolehtia auton loistosta yli vuoden ajan.

Verhoilun pesu

Auton puhdistus ympäri maailman ei ole valmista ilman, että peset auton verhoilua. Tämä palvelu vaatii erityisiä koneita, koska käsin puhdistaminen ei tuota tuloksia yhtä perusteellisesti. Auton verhoilun pesemiseksi lattiasta kattoon käytämme painepesuria.

Onko sinulla muita puhdistusta tarvitsevia huonekaluja tai verhoilua? Pese ne Automeikkaus Litmanen Ky! Auton verhoilun lisäksi hyväksymme myös veneitä, raskaita tarvikkeita, kodin sohvia ja nojatuoleja sekä muita verhoilun puhdistukseen. Voimme suorittaa tämän palvelun joko myymälässämme tai asiakkaan tiloissa, jos puhdistettavaa tuotetta ei voida siirtää.

Ota yhteys toimistoomme varataksesi ajan ilmaiseksi siivouspalveluun.

Hajunpoistohoito

Kun hometta ei puhdisteta ja ylläpidetä kunnolla, se voi kasvaa auton ilmastointijärjestelmän sisällä ja tuottaa epämiellyttävää hajua. Tämä voi myös olla haitallista terveydellesi hengitettynä. Jos kohtaat tällaista ongelmaa, mene Automeikkaus Litmanen Ky: lle, jotta voimme hoitaa sen puolestasi.

Suoritamme kemiallista hajunpoistoa tällaisen ongelman ratkaisemiseksi. Käytä hoitoja auton sisäilmaongelmien poistamiseen, desinfioimme auton ilmastointijärjestelmän epämiellyttävien ja vanhentuneiden hajujen neutraloimiseksi. Typerätön menetelmä, home ja sienet poistuvat auton ilmastointijärjestelmästä ja verhoilusta. Hoito saadaan päätökseen vain muutamassa tunnissa, joten voit nauttia miellyttävästä autoajasta uudelleen nopeasti.

Homeen ja sienten muodostumisen estämiseksi on tärkeää, että autosi puhdistetaan ja huolletaan säännöllisesti. Jos sinulla on ongelmia ilmastointilaitteesi kanssa, on parasta, että se tarkistetaan mahdollisimman pian. Autamme mielellämme vaihtovirta-tarpeitasi Automeikkaus Litmanen Ky: ssä.

Otsonointikäsittely

Hajuongelmia ei ole vain ilmastointijärjestelmissä, mutta myös muissa ilmanvaihtojärjestelmissä, hengitysteissä ja pinnoissa. Jos huomaat outoa hajua kulmista tai ilmanvaihtojärjestelmistä, jotka eivät katoa, saatat kohdata homeen liittyviä ongelmia.

Automeikkaus Litmanen Ky: llä suoritamme myös otsonointihoitoja autojen, veneiden ja asuntovaunujen sisätiloissa epämiellyttävien hajujen poistamiseksi. Erittäin vahvoilla ratkaisuilla tuhoamme homeen itiöt ja poistamme sienten ja bakteerien mikrokasvillisuuden. Jos haluat estää tällaisten tartuntojen toistumisen, suosittelemme otsonipuhdistusta kuukausittain.

Voit ajoittaa kuukausittaisen siivouksen Automeikkaus Litmanen Ky: llä; soita meille vain toimistosi puhelinnumeroon tai pudota myymälän sijaintipaikalta suorittaaksesi tarvittavan prosessin.

Moottoritilan puhdistus

Auton täydelliseksi puhdistamiseksi meidän ei tarvitse puhdistaa vain auton ulkopinta ja sisäpuoli, vaan myös moottoritila. Loppujen lopuksi se on jokaisen auton sydän. Jos sen puhtautta ei ylläpidetä säännöllisesti, saatat kohdata pitkällä aikavälillä ongelmia, jotka voivat aiheuttaa onnettomuuksia ja hankalia autoongelmia.

Kun sanomme moottorin puhdistusta, emme tarkoita vain öljyn ja suodattimen vaihtoa. Ne ovat välttämättömiä autosi hoidossa, mutta samoin koneesi ulkopuhdistus. Ajan myötä moottorin pinnalle voi muodostua ruostetta ja pölyä. Tämä voi estää sen toimivuutta ja aiheuttaa ongelmia.

Lika ja pöly kertyvät konehuoneeseen yleisimmin autoissa, joita ei käytetä pitkään aikaan, ja moottorin käyttäminen tarkistamatta on vaarallista. Varmista, että moottori on puhdistettu ennen vanhojen ja käyttämättömien autojen käyttöä.

Estä näiden ongelmien esiintyminen puhdistamalla autosi moottori Automeikkaus Litmanen Ky: ssä. Moottorin suorituskyvyn ja turvallisuuden varmistamiseksi suoritamme moottoritilan pesuja huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Loppujen lopuksi huppu kerää kaikki tien pöly ja lika. Se voi tukkia tärkeitä osia, jotka voivat johtaa tieongelmiin.

Anna auton moottoritilan puhdistaa Automeikkaus Litmanen Ky: ssä turvallisen ja turvallisen ajokokemuksen saamiseksi. Varaa varaus tänään toimistomme kautta ja ota ylimääräinen matka varmistaaksesi sinun ja matkustajien turvallisuus.

Kenttätyöt ja muut palvelut

Automeikkaus Litmanen Ky: ssä olemme erikoistuneet autosi fyysisen ulkonäön puhdistamiseen ja ylläpitämiseen. Vuosien mittaan kaikki ammattitaitoinen henkilökuntamme on koulutettu tekemään kaikenlaisia ​​ajoneuvosi puhdistukseen ja kiillotukseen liittyviä töitä, mm. Pidämme tärkeänä autosi kuntoa ennen kaikkea muuta.

Perustamisestamme vuonna 1989 lähtien olemme kohdanneet monia asiakkaita, joilla on erilaisia ​​autonpuhdistusongelmia. Olemme ratkaisseet jokaisen niistä, saaneet meille kokemuksemme ja kenttätiedot, jotka ovat välttämättömiä työsuunnitelmallemme.

Vuosien kuluessa auto-ongelmat kehittyvät ja niin mekin. Automeikkaus Litmanen Ky: ssä mukaudumme aikoihin yhdessä asiakkaidemme kanssa. Parannamme jatkuvasti palveluitamme, koneitamme ja laitteitamme tarjotaksemme parempia palveluita sinulle ja ajoneuvollesi.

Nyt laajennamme siivouspalvelumme tavanomaisten autotehtävien ulkopuolelle. Hyväksymme myös pyynnöt hengitysteiden, ilmanvaihtojärjestelmien, verhoilun ja muiden ajoneuvojen, kuten veneiden, moottoripyörien ja moottorien, erityisistä siivouspalveluista talossa.

Jos et pääse kauppapaikkaamme, voimme tulla luoksesi ja tehdä palvelumme suoraan tiloissasi. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kulutat paljon aikaa ja rahaa kodin ja autosi puhtauden ja turvallisuuden varmistamiseen. Saimme sinut katetuksi täällä Automeikkaus Litmanen Ky: llä.

Voit varata varauksia ja tietää enemmän palveluistamme soittamalla puhelinnumeroon +358 400 556 957. Voit myös lähettää meille sähköpostia sähköpostitse automeikkaus@pp.inet.fi tai löytää pääkonttorimme Alaniitynkadulla. 18-20 53100 Lappeenranta.

 

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa