Autoliikkeet

PALVELUMME!

Ulkopesut, sisäpuhdistukset, maalipinnan kestopinnoitteet, maalipinnan kestovahaukset, verhoilujen pesut, hajunpoistokäsittelyt, otsonointikäsittelyt, moottoritilan pesut, ym. alan työt

Autoliikkeille

Päätyömme ovat autoliikesopimukset ja olemmekin vuosien varrella oppineet täyttämään automyymälöiden sekä autokorjaamoiden korkean vaatimustason palvelukriteerit.
Meidän toimipisteemme ovat erinomaisen hyvällä sijainnilla ajatellen Lappeenrannan autoliikkeitä ja olemmekin valmiita palvelemaan myös uusia autoliikeasiakkaita, joko
meidän nykyisissä tiloissa, tai asiakkaan tiloissa.

Meihin voit olla yhteydessä vaikka yhden auton ulkopesusta tai vaikkapa vuosisopimuksesta.
Otamme aina ilolla haasteen vastaan.

Automeikkaus Litmanen Ky tekee yhteistyötä autokauppiaiden kanssa

Tarjoamme erityyppisiä autonpuhdistuspalveluita täällä Automeikkaus Litmanen Ky: ssä, ja ne ovat saatavilla yksittäisille asiakkaille, autokauppiaille ja autokorjaamoille. Olemme yhden palvelupisteen kaikki ajoneuvojen puhdistustarpeesi. Tarjoamme täällä kaikki nämä palvelut ulko- ja sisäpuolelta verhoiluun ja konehuoneen siivoukseen.

Jos sinulla on ongelmia epämiellyttävien hajujen kanssa, jotka tulevat auton ilmastointijärjestelmästä, tarjoamme myös deodorisointipalveluja vapauttaaksesi sinut ruuhkaisesta ongelmasta.

Muihin palveluihimme kuuluvat mm. Ulkopesu, sisäpuhdistukset, maalipinta kestävillä pinnoitteilla, maalipinta pysyvillä vahoilla, verhoilupesut, deodorisointikäsittelyt, otsonointikäsittelyt ja moottoritilan pesut.

Asiakkaille, jotka eivät voi käydä kauppapaikallamme, voimme tulla tiloihisi ja tuoda palvelumme suoraan kotiovellesi. Sinun ei tarvitse jättää talosi ja käyttää paljon aikaa auton puhdistamiseen sisälle ja ulos.

Autokauppiaille

Sen lisäksi, että tarjoamme henkilökohtaista autohoitoa asiakkaillemme, olemme myös yhteistyössä autokauppiaiden kanssa tarjotaksemme heidän ajoneuvoilleen autojen puhdistuspalveluita. Ensimmäisen vuoden aikana pääasiallinen työmme koostui sopimuksista autokauppiaiden kanssa. Vuosien mittaan olemme oppineet täyttämään korkean tason palvelukriteerit, joita autokauppiaat ja autokorjaamot vaativat. Henkilöstömme on koulutettu tarjoamaan vain korkealaatuista palvelua, jota tarvitaan kumppaneidemme ja asiakkaidemme tarpeiden täyttämiseksi.

Toimistomme sijaitsevat erinomaisella paikalla, joten Lappeenrannan autokauppiaiden on helpompaa tehdä yhteistyötä kanssamme ja käyttää palveluitamme. Kumppanuutemme ovat käsi kädessä kahden palvelun ja mainonnan kanssa. Suosittelemme kumppaneitamme yksittäisille asiakkaille, jotka tarvitsevat apua autojen korjaamisessa, kun he palauttavat palvelun meille.

Jotta kauppa olisi makeampaa, olemme valmiita palvelemaan myös uusien autojen jälleenmyyjiä joko nykyisissä tiloissamme tai asiakkaan sijaintipaikassa.

Jos tarvitset useita pestyjä ja perusteellisesti puhdistettuja autoja, voit ottaa meihin yhteyttä ja valmistella sopimuksen. Olemme täällä Automeikkaus Litmanen Ky: ssä aina tyytyväisiä uusien asioiden ja projektien tuomaan haasteeseen. Jotta asiat olisivat sinulle helpompaa, tarjoamme jälleenmyyjille myös vuotuisia sopimuksia alennettuun hintaan, joten sinun ei tarvitse huolehtia valtavista siivouskuluista. Kumppanina Automeikkaus Litmanen Ky: n kanssa tänään, ja jätä huolenaihe asiantuntijoille.

Ota meihin yhteyttä

Saat lisätietoja kumppanuussopimuksistamme ottamalla yhteyttä meihin sähköpostitse, puhelimitse tai käymällä missä tahansa toimistossa.

Meillä on kaksi sijaintia:

Automeikkaus Litmanen Ky
Alaniitynkatu 18-20
53100 Lappeenranta

tel. +358 45 852 0424
email: automeikkaus@pp.inet.fi

Automeikkaus Litmanen Ky Tullitie
353101 Lappeenranta

tel. +358 50 3379 889
email: automeikkaus@pp.inet.fi

Soita meille puhelinnumeroon tai lähetä meille sähköpostia seuraavaan osoitteeseen. Jos aiot poistua, soita meille ensin, jotta voimme suunnitella kokouksen!

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa